Problemfri leasing for tømrer- og snedkervirksomheD

 Den professionelle tømrer- og snedkervirksomhed Børge Jacobsen A/S i Hjorthede ved Bjerringbro har siden 1962 været en stærk lokal leverandør af tømrer- og snedkerarbejder samt hoved- fag, og totalentrepriser.

Virksomheden med 30-40 ansatte tømrere er opbygget på håndværksmæssige traditioner, hvor tillid, ordentlighed og håndværk er et centralt element, og kvalitet går igen i valget af samarbejdspartnere.

På leasing af varevogne og personbiler er valget faldet på Søgaard Biler. Senest har Børge Jacobsen leaset to Ford varevogne og en Ford personbil.

– Vi har leaset varevogne og personbiler hos Anders Søgaard mange gange. Det er dejligt problemfrit, for Anders Søgaard er en person, som siger tingene, som de er og følger op på dem. Vi bliver hurtigt enige om prisen på det gamle og prisen på det nye, inklusive udstyr. Samtidig er Anders Søgaard professionel i sin rådgivning og god til at komme med forslag til vores behov. Alt i alt er det en god oplevelse at handle med Anders Søgaard, og vi er meget glade for samarbejdet, siger tømrermester Claus Jacobsen.

Læs mere om Børge Jacobsen her

IMG_2654