Yderst seriøs at handle med for Hydra-Comp

– Jeg har kendt Anders Søgaard i mange år og betragter ham som en yderst seriøs samarbejdspartner. Derfor leaser vi alle vores biler hos Søgaard Biler. Anders Søgaard holder, hvad han lover, og til en fornuftig pris. Han er desuden meget ærekær og går meget op i, at alt skal være som aftalt.”

Det siger direktør Jørgen Jacobsen fra Hydra-Comp i Skive.

Hydra-Comp er en professionel virksomhed, der primært beskæftiger sig med salg, service og reparation af hydraulik til diverse brancher.

SKRÆDDERSYET LEASING

Senest har Hydra-Comp fået skræddersyet leasing på en Nissan varevogn og fire personbiler, to Nissan, en Audi A4 og en Volvo XC 60.

– Vi har fået de biler, vi gerne ville have. Anders Søgaard kender os og er god til at foreslå de biler og nyheder, som vi kan have glæde af. Derfor er han meget nem at samarbejde med. Desuden kender vi prisen hver måned i den tid, aftalen gælder. Når aftalen udløber, får vi bare en anden bil, hvis det er det, vi vil. Det er så nemt, som det kan være, og den gode behandling hos Anders Søgaard gør, at vi gerne anbefaler Søgaard Biler til andre virksomheder, siger Jørgen Jacobsen.

Læs mere om Hydra-Comp her