Søgaard Biler er en god samarbejdspartner for PH Montage

PH Montage i Hvidbjerg udenfor Skive er ekspert i montage af betonelementer til små og store byggerier og er kendt for at kunne løse selv meget komplekse opgaver til tiden.

–  Vi er de bedste på komplekse byggeopgaver, så derfor samarbejder vi også kun med de bedste. Til dem hører Søgaard Biler og Anders Søgaard. Vi har haft et mangeårigt samarbejde med Anders Søgaard, som altid har leveret høj kvalitet til den bedste pris. Samtidig føler vi os trygge ved kun at skulle forholde os til den samme person omkring problemløsninger. Her er Anders Søgaard ligeså fleksibel og løsningsorienteret, som vi selv er hos PH Montage, så det er et godt match, siger direktør Kasper Kristiansen.

Senest har PH Montage fået en operationel leasingaftale med tilhørende serviceaftale på flere end 20 Renault varebiler.

– Det er primært dobbeltkabine varebiler, hvor der kan være fire montører i hver. De er skræddersyet til vores behov og samtidig er vores serviceaftale fleksibel, så vi kan få service lokalt hos HJ Biler i Skive eller der, hvor montørerne bor. Vi rekrutterer primært vores montører fra lokalområdet, men vi har også montører, der bor længere nede i Jylland og på Fyn, siger Kasper Kristiansen.

Ud over varebiler leaser PH Montage også personbiler hos Søgaard Biler.

        Direktør, Kasper Kristiansen
 
        
        Læs mere om PH Montage her